SKYBAR 747

Geniet van een uniek panoramisch uitzicht vanaf het ruime dakterras!

AAMU_NWD2019-2-421

Welkom in de Skybar 747

Wij zijn blij om onze gasten weer te mogen verwelkomen vanaf vrijdag 28 januari om 14:00 uur!

Elke vrijdag en zaterdag maken wij er een extra feestje van met onze huis DJ’s The Soulboyz. Geniet van het geweldige uitzicht in onze Skybar met de lekkerste drankjes terwijl onze DJ’s de heerlijkste beats draaien.

*Vanwege de Corona maatregelen is het alleen mogelijk om zittend van uw verblijf in onze Skybar te genieten.

2019-08-22_Corendon_0581_HR

INFORMATIE

Een hippe hotspot om voor of na een diner te genieten van een heerlijke cocktail. Neem de lift naar de 9de verdieping van het Plaza gebouw en geniet van een panoramisch uitzicht over de hoofdstad en luchthaven Schiphol vanaf het ruime dakterras. De bar biedt naast cocktails en mix drankjes ook een grote selectie wijnen, diverse soorten bier en likeuren.

RMY06693

DAKTERRAS

Met een heerlijke cocktail in je hand geniet je van het panoramische uitzicht vanaf ons ruime dakterras. Bestel een verkoelend drankje terwijl je met vrienden neerploft op onze loungebanken. Vanaf de 9e verdieping bewonder je het unieke uitzicht over Schiphol en onze hoofdstad. Ons dakterras is dé ideale plek voor vliegtuigspotters. Zien we je snel?

Reserveren kan aan de deur.

Openingstijden

Vrijdag     14:00 – 22:00
Zaterdag  14:00 – 22:00

Zondag t/m donderdag gesloten

Drinken

Proef onze gevarieerde drankjes!

Drinks

Ontdek Schiphol en Amsterdam van bovenaf. SKYBAR 747 is een unieke plek waar reizigers vanuit de hele wereld samenkomen!