Village Restaurant

Of je nu wel of niet verblijft in ons hotel, je bent van harte welkom om te komen eten! In het Village restaurant geniet je van een grote verscheidenheid aan overheerlijke en verse gerechten uit diverse internationale keukens. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid internationaal ontbijtbuffert, Lunch en diner à la carte.

Reserveer hieronder via de groene buttons gemakkelijk en snel je ontbijt, lunch of diner.

Wil je met een groep van 14 personen of meer bij ons komen eten? Reserveer van tevoren via: social.village@corendonhotels.com

Ontbijtbuffet

Lunch à la carte

Op onze uitgebreide lunchkaart staat er voor ieder wat wils.
Lunchbuffet reserveren

Meer info

Diner à la carte

Van Veggieburgers tot een Ribeyesteak: op onze dinerkaart vind je de lekkerste gerechten.
Dinerbuffet reserveren

Meer info

Kom jij bij ons ontbijten, lunchen of dineren?

Of je nu kiest voor een overheerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of een smaakvol diner, ons à la carte restaurant is dé plek om te genieten van de wereldse smaken. Hieronder vind je per maaltijd meer informatie over.

Elke ochtend kun je in het restaurant genieten van een uitgebreid internationaal ontbijtbuffet. Het ruime aanbod aan verse en gezonde ontbijtgerechten zorgen voor een uitstekende start van de dag! Je boekt een ontbijtbuffet gemakkelijk bij wanneer je een verblijf reserveert of via de groene boekingsbutton hierboven.

Openingstijden:

Ontbijt: 07:00 – 10:00

Prijzen:

Ma t/m Zo: €17,50 per persoon
Kinderen t/m 12 jaar  €8,75 per kind

Kinderen tot 2 jaar eten gratis.

In het Village à la carte restaurant geniet je van een uitgebreide menukaart vol populaire gerechten. Reserveer gemakkelijk als je in het hotel verblijft of via de groene boekingsbutton hierboven.

Openingstijden:

Momenteel gesloten

Prijzen staan vermeldt op de lunchkaart.

Kinderen tot 2 jaar eten gratis.

Onze dinerkaart is zorgvuldig samengesteld en telt veel populaire, internationale gerechten. Je reserveert gemakkelijk een tafel tijdens je verblijf of via de groene boekingsbutton hierboven.

Openingstijden:

Momenteel gesloten

Prijzen:

Prijzen staan vermeldt op de menukaart.

Kinderen tot 2 jaar eten gratis.