Informatie & Reserveren

Reserveer je bezoek en/of spabehandeling

Update:
Onze Vitality Spa is alleen beschikbaar voor privésessies!
U kunt de Vitality Spa privé boeken voor 1 uur, voor een vaste prijs van € 100 (maximaal 2 personen).
Bent u een hotelgast? Dan is de prijs slechts €30 voor 1 uur (maximaal 2 personen).
Wij zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Reserveren is verplicht, u kunt uw reservering maken via: spa.vitalityamsterdam@corendonhotels.com

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn wij helaas tot minimaal 25 januari 2022 gesloten voor publiek gebruik. Deze maatregel is bekend gemaakt tijdens de persconferentie op 14 januari 2022 en is geldig tot 25 januari 2022, tot nader bericht van de overheid. Heeft u een spa-reservering gemaakt voor de komende weken en al betaald? Dan hoeft u verder geen actie te ondernemen. De reservering staat on-hold totdat het mogelijk is om een nieuwe reservering te maken.

Gezien de huidige gezondheidsmaatregelen vragen wij je te reserveren voor je spabezoek en/of spabehandeling. Houd er rekening mee dat een online reservering pas definitief is nadat je van ons een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen. Op dit moment is de capaciteit in de spa beperkt, zodat wij kunnen voldoen aan het advies vanuit de overheid om gepaste afstand te houden.

Via het formulier onderaan deze pagina of per email: spa.vitalityamsterdam@corendonhotels.com maak je eenvoudig een reservering voor een bezoek aan onze spa. Ook als member of hotelgast kun je hier je spareservering maken. Telefonisch is reserveren niet mogelijk.

Ervaar complete ontspanning voor lichaam en geest in de Vitality Spa

Ontdek een traditionele Turkse Hamam, zon op het indoor strand en ontgift in de Finse sauna. Onze spa biedt een brede selectie aan faciliteiten en met zorg uitgekozen behandelingen. Zo vind je speciale behandelingen om uw welzijn, zelfgenezend vermogen en energieniveau te verhogen.

Vitality Spa combineert eeuwenoude traditie met een moderne touch. Het ontwerp, de sfeer en de behandelingen in de spa zijn geïnspireerd op het Ottomaanse Rijk. De combinatie van het traditionele mozaïek, marmer, koepelplafonds en moderne faciliteiten maken Vitality Spa de perfecte plaats om bij te komen. Laat onze professionele medewerkers je volledig in de watten leggen.

Ladies Only

Van Maandag t/m Donderdag van 11.30 – 15.30 uur is Vitality Spa gereserveerd voor dames. Breng je vriendinnen, moeder of zussen mee naar onze Vitality Spa op de Ladies Middag. Ontspan, relax en re-vitalize ‘ladies only’. Iedere laatste donderdag van de maand is het Ladies Night.

Reserveer hier voor de Ladies middag.
Reserveer hier voor de Ladies Night.

Zwemmen

Het zwembad is onderdeel van de spa. Een reservering voor de spa staat gelijk aan een reservering voor het zwembad, deze delen een gezamenlijke capaciteit. Het zwembad is gesloten op woensdag t/m vrijdag tot 10.00 en op zaterdag en zondag tot 12:00 voor privé zwemlessen. Er zijn geen zwemlessen tijdens vakanties en feestdagen.

Entree Vitality Spa

Vitality Spa is 7 dagen in de week geopend. Elke dag van 08:00 – 17:00. Als daggast in Vitality Spa mag je van alle faciliteiten in onze Vitality Spa gebruikmaken. Zonnen in de Indoor Beachroom, ronddobberen in Vitality Pool of ontspannen in de Hamam. Bezoek je Vitality Spa én ben je één van onze hotelgasten? Maak dan gebruik van het gereduceerde tarief voor de entree.

Daggasten Hotelgasten
Entree Spa € 24,50
Entree Spa gehele verblijf € 15,00
Huur badjas € 5,00 € 5,00
Slippers € 7,50 € 7,50
Zonnebank € 10,00 (20min) € 10,00 (20min)

Zodra je bent ingecheckt in Vitality Spa, begeleidt één van onze hosts je naar de kleedruimtes. Voordat je je ontdoet van alle drukte en stress in Vitality Spa kun je jezelf in alle rust omkleden, je spullen in één van de kluisjes opbergen en douchen.

Let op, Vitality Spa Amsterdam is enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het gebruik van badkleding en slippers is verplicht. Tegen betaling kun je gebruikmaken van onze badjas- en slipperservice, of je kan jouw eigen slippers meenemen. De slippers mag je naderhand mee naar huis nemen. Het gebruik van een handdoek is inbegrepen bij de dagprijs. Geniet van de service die Vitality Spa biedt.

Voorwaarden:

  • Reserveringen zijn verplicht
  • De eerste 2 uur parkeren is gratis
  • Het gebruik van slippers en badkleding is verplicht tijdens je verblijf in Vitality Spa. Je kan slippers tegen betaling bij de balie halen.
  • Bij de huur van een badjas ontvang je één exemplaar.

Spa membership

Profiteer van de voordelige Spa lidmaatschappen. Klik hier voor meer informatie.

Boek nu!

Reserveringsaanvraag City Vitality Spa entree

in Corendon City Hotel Amsterdam
  • -Zwembad gesloten: Woe t/m Vrij 08:00-10:00 Zat en Zon 08:00-12:00 - Shift Ma t/m Do van 16:00-17:00 voor €15,-
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.