Ayurvedic Experience

Herkomst in uit het oude India
De wortels van de Ayurvedische massage liggen in het oude India. Hier vormt deze massagevorm een belangrijk onderdeel van de preventieve geneeskunde. Ayurveda betekent “kennis van het leven” en is er op gericht om lichaam en geest in balans te brengen. In het verre India wordt Ayurveda dan ook gezien als een manier van leven.

Ayurvedic Experience in Vitality Spa
De ‘Ayurvedic Experience’ is een zachte Ayurvedische massagebehandeling. Tijdens de behandeling worden diverse massagetechnieken gebruikt rondom diverse “Marma’s” (drukpunten). Deze massagebehandeling stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. De Ayurvedische beleving is een weldaad voor lichaam en geest, waarna je je als herboren zult voelen.

Massagebeleving
Waan je tijdens een verblijf in Vitality Spa in één van onze behandelkamers even in het mystieke Oosten. Een belangrijk onderdeel van jouw massagebeleving is het productgebruik. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met producten van het merk Oolaboo. De producten zijn met zeer veel zorg en aandacht afgestemd op de massagebehandelingen.

Jouw Ayurvedische massagebehandeling wordt voorafgegaan door een zeer bijzonder handwasritueel: ‘Appetizing Ceremonie’. Deze eeuwenoude Japanse traditie symboliseert een nieuw begin.

Ayurvedische massagebehandeling
Je kunt de volgende behandelingen reserveren

50 minuten € 69,50