Locatie

Corendon City Hotel Amsterdam heeft een gunstige locatie ten opzichte van het stadscentrum van Amsterdam, luchthaven Schiphol en Amsterdam RAI. Binnen 7 minuten bevind je je bij de Zuidas en in minder dan 20 minuten sta je al bij de gate om in te checken voor je vlucht.

Adres:
Aletta Jacobslaan 7, 1066 BP  Amsterdam

Bereikbaarheid

Corendon City Hotel Amsterdam is centraal gelegen in het stadsdeel Nieuw-West. Vanaf het hotel stap je zo op tramlijn 2. Terwijl je geniet van alle pracht in Amsterdam, sta je met tien minuten in het centrum. Wandelen in het Vondelpark, musea bezoeken of shoppen in de ‘9 straatjes’.

Openbaar vervoer

De verbinding van openbaar vervoer naar Corendon City Hotel Amsterdam is ideaal. Vanuit Corendon City Hotel Amsterdam is het stadscentrum van Amsterdam, Schiphol Amsterdam Airport en Congrescentrum Amsterdam RAI makkelijk te bereiken.

Van Schiphol Amsterdam Airport naar Corendon City Hotel Amsterdam:

De snelste route met openbaar vervoer vanaf Schiphol naar Corendon City Hotel Amsterdam is met de trein naar station ‘Amsterdam Lelylaan’. Vanaf hier stap je in metro 50 richting ‘Gein’. Deze metro stap je uit bij de halte ‘Henk Sneevlietweg’. Vanaf hier zie je het hotel al liggen.

Wil je meteen een sneakpeak van het stadscentrum van Amsterdam? Neem dan de trein van Schiphol naar ‘Amsterdam Centraal Station’. Hier stap je op tramlijn 2. Lijn 2 is verkozen tot een van de mooiste tramlijnen in de wereld door National Geographic. Vergeet niet om uit te stappen bij ‘Johan Huizingalaan’ terwijl je geniet van de prachtige stad Amsterdam. Vanaf deze stop is het nog maar 400 meter lopen naar Corendon City Hotel Amsterdam.

Van Corendon City Hotel Amsterdam naar het stadscentrum:

Uiteraard zijn er meerdere wegen met openbaar vervoer om in het stadscentrum van Amsterdam te komen vanaf ons hotel. De makkelijkste en vooral ook mooiste manier is met tram 2. Slechts 400 meter van het hotel bevindt zich de tramhalte ‘Johan Huizingalaan’. Hier kun je op een van de mooiste tramlijnen ter wereld stappen. Geniet van alles wat Amsterdam te bieden heeft!

Van Corendon City Hotel Amsterdam naar Congrescentrum Amsterdam RAI:

Ben je in Amsterdam voor zaken? Door de centrale ligging van Corendon City Hotel Amsterdam ben je met openbaar vervoer in slechts 20 minuten bij de Congrescentrum Amsterdam RAI. De metrohalte ‘Henk Sneevlietweg’ is maar 100 meter van het hotel. Vanaf hier neem je metro 50 richting ‘Gein’ en stap je uit bij de stop ‘Station RAI’.

Parkeren

In het centrum van Amsterdam wil je liever niet je auto parkeren. Enerzijds vanwege de kosten, anderzijds vanwege de beschikbare capaciteit. Corendon City Hotel Amsterdam begrijpt dat je als gast parkeergelegenheid zoekt.

Ons hotel beschikt over 100 parkeerplaatsen die speciaal voor gasten van het hotel, restaurant & Vitality Spa gereserveerd zijn.

Zet je auto op de parkeerplaats en reis met openbaar vervoer of fiets naar het centrum. Door de centrale ligging van Corendon City Hotel Amsterdam ben je er zo!

Parkeertarieven bij Corendon City Hotel Amsterdam:

  • Eerste 2 uur is gratis parkeren.
  • Parkeren bij Corendon City Hotel Amsterdam kost €1,20,- per 30 minuten.
  • Een dagkaart bij Corendon City Hotel Amsterdam kost van maandag t/m vrijdag €20,- per 24 uur.
  • Voor zaterdag en zondag €15,- per 24 uur.

Boek je verblijf

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen